Zeus - Εφορευτική επιτροπή

3. Επαλήθευση κωδικού

Προκειμένου να επιτραπεί η οριστικοποίηση της ψηφοφορίας, θα πρέπει γίνει επαλήθευση όλων των Κωδικών Ψηφοφορίας των μελών της εφορευτικής επιτροπής. Το βήμα αυτό έχει την έννοια της επιβεβαίωσης ότι όλοι οι κωδικοί έχουν αποθηκευτεί σωστά και μπορούν να ανακτηθούν από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Με νέο e-mail, το σύστημα ειδοποιεί αυτόματα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ότι πρέπει να μεταβούν εκ νέου στο σύστημα «ΖΕΥΣ» για την επαλήθευση του κωδικού τους (βήμα 2). Κάθε μέλος θα πρέπει να επισκεφτεί το σχετικό σύνδεσμο.

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στη σελίδα «Ενέργειες εφορευτικής» όπου θα πρέπει να πατήσετε «Επιβεβαίωση κατοχής κωδικού ψηφοφορίας».

Το σύστημα ζητάει από το κάθε μέλος να εντοπίσει και να επιλέξει το αποθηκευμένο αρχείο με τον Κωδικό Ψηφοφορίας του. Πατήστε «Browse» και μεταφορτώστε το αρχείο TXT με τον μυστικό κωδικό ψηφοφορίας που δημιουργήσατε στο προηγούμενο βήμα.

Στη συνέχεια, ο χρήστης πατάει «Επαλήθευση», ώστε να γίνει η επαλήθευση του κωδικού του.

Όταν γίνει η επιτυχής επαλήθευση θα εμφανιστεί αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου το οποίο μπορείτε να κλείσετε πατώντας «ΟΚ».