Συνομιλίες

5. Φωνητική και βίντεο κλήση 1:1

Σε μια συζήτηση μπορείτε να ξεκινήσετε μια φωνητική ή βίντεο κλήση εφόσον το άλλο άτομο που θέλετε να επικοινωνήσετε είναι συνδεδεμένο.

Στο Element οι φωνητικές και βίντεο κλήσεις μεταξύ δύο ατόμων (συνομιλία 1:1) γίνονται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με μια ομαδική συνομιλία σε δωμάτιο με περισσότερα από δυο άτομα. Για την τελευταία περίπτωση δείτε την ενότητα Συνομιλία σε δωμάτια.

Για να ξεκινήσετε μια φωνητική ή βίντεο κλήση 1:1 πατήστε το εικονίδιο φωνητικής ή βίντεο κλήσης στο πάνω μέρος της περιοχής συζήτησης.

Ο συνομιλητής θα λάβει ειδοποίηση στη συσκευή του για την κλήση εφόσον είναι συνδεδεμένος στο Element και έχει ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις για τις συζητήσεις 1:1.

Για να λαβαίνετε και ηχητική ειδοποίηση σε κλήση 1:1 θα πρέπει να έχετε ορίσει την ειδοποίηση στο επίπεδο Δυνατά. Δείτε στις Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Μηνύματα σε 1-προς-1 συνομιλίες.

Μόλις ο συνομιλητής αποδεχθεί την κλήση θα εμφανιστεί στο παράθυρο της συζήτησης το πλαίσιο της κλήσης. Από εδώ μπορείτε με τα εικονίδια της εργαλειοθήκης να ελέγξετε το μικρόφωνο, την κάμερα και να κάνετε διαμοιρασμό της οθόνης.

Με τον διαμοιρασμό οθόνης επιλέγετε να μοιράσετε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας ή ένα παράθυρο εφαρμογής.


Φροντίστε να έχετε ανοιχτό το παράθυρο της εφαρμογής που θέλετε να διαμοιράσετε πριν ξεκινήσετε τον διαμοιρασμό οθόνης. Διαφορετικά το παράθυρο της εφαρμογής δεν θα εμφανιστεί στη λίστα.