Jitsi Meet στο Nextcloud

2. Προετοιμάστε μια τηλεδιάσκεψη

Δημιουργήστε ένα δωμάτιο

Μόλις κάνετε είσοδο για πρώτη φορά η εφαρμογή θα σας προτρέψει να δημιουργήσετε ένα εικονικό δωμάτιο. Πληκτρολογήστε το όνομα του δωματίου και πατήστε το εικονίδιο + .

 

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά λατινικούς χαρακτήρες για το όνομα του δωματίου

Μόλις το δωμάτιο δημιουργηθεί θα εμφανιστεί στη λίστα. Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα δωμάτιο πατώντας το εικονίδιο προσθήκη +. Για κάθε δωμάτιο δημιουργείται αυτόματα ένας μοναδικός σύνδεσμος URL. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο αυτό στο πρόχειρο (clipboard) πατώντας το εικονίδιο αντιγραφή.


Καλέστε τους συμμετέχοντες

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θα πρέπει να κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο που μόλις αντιγράψατε στους προσκεκλημένους. Ένας απλός τρόπος είναι να στείλετε ένα μήνυμα email που να περιέχει τις απαραίτητες οδηγίες μαζί με τον σύνδεσμο.

Κοινοποίηση στο ημερολόγιο [todo]

Προσθέστε ένα νέο γεγονός στο προσωπικό σας ημερολόγιο ή σε ένα ημερολόγιο που συμμετέχουν τα μέλη που θέλετε να προσκαλέσετε. Στο πεδίο τοποθεσία επικολλήστε τον μοναδικό σύνδεσμο της τηλεδιάσκεψης

Προσκαλέστε συμμετέχοντες στο γεγονός με αναζήτηση στις επαφές αν πρόκειται για άτομα εντός του φορέα σας. Για εξωτερικούς συνεργάτες μπορείτε απλά να συμπληρώσετε τη διεύθυνση email του. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.