Υπηρεσίες υποστήριξης και ανατροφοδότησης του Your Europe

Ιστότοπος: Μάθε το gov.gr
Μάθημα: Ψηφιακή Πύλη EUGO
Βιβλίο: Υπηρεσίες υποστήριξης και ανατροφοδότησης του Your Europe
Εκτυπώθηκε από: Επισκέπτης (Guest user)
Ημερομηνία: Wednesday, 31 May 2023, 3:14 AM

1. Υπηρεσίες feedback του Your Europe

Στο τελευταίο μέρος της αρχικής σελίδας της ψηφιακής πύλης EUGO, παρέχονται οι μηχανισμοί feedback του Your Europe. 

 

Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν :

1. Να καταγράψουν σχόλια σχετικά με τα εμπόδια που συναντούν..

2. Να αναζητήσουν μηχανισμούς εντοπισμού υπηρεσιών υποστήριξης

3. Να κάνουν παρατηρήσεις σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών


2. Ενημέρωση σχετικά με τα εμπόδια


Το εργαλείο ανάδρασης που βρίσκεται στην Πύλη EUGO, σας δίνει την δυνατότητα να καταθέσετε σχόλια για τα εμπόδια που τυχόν συναντήσατε στην προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε τις προσφερόμενες υπηρεσίες που αναφέρονται στην Πύλη.Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το εργαλείο;
  •  Μπορείτε να υποδείξετε ότι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη δημόσια διοίκηση σε άλλη χώρα της ΕΕ.
Τι θα συμβεί με τις παρατηρήσεις σας;
  •  Οι εθνικές δημόσιες διοικήσεις χρησιμοποιούν τις παρατηρήσεις σας για να ελέγξουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Μπορούν να λάβουν μέτρα για την άρση ενός εμποδίου, εάν χρειαστεί.
  •  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναλύει μαζικά τις παρατηρήσεις και τις χρησιμοποιεί για τη βελτίωση της χάραξης πολιτικής.
Θα λάβετε απάντηση;
  •  Όχι. Το εργαλείο αυτό δεν επιλύει το ατομικό σας πρόβλημα. Εάν χρειάζεστε βοήθεια γι’ αυτό, κάντε κλικ στο, εδώ για να συνδεθείτε με υπηρεσία υποστήριξης.
  •  Μην αφήνετε τα προσωπικά σας δεδομένα στο παρακάτω έντυπο, δεν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις παρατηρήσεις σας.

Τρόπος λειτουργίας

Ο τρόπος λειτουργίας του εργαλείου είναι πολύ απλός. Απλά απαντήστε με τη σειρά τις ερωτήσεις και περιγράψτε το πρόβλημά σας στη γλώσσα σας. Τελευταίο βήμα είναι η επίλυση μιας απλής πράξης (captcha) και πατάτε το κουμπί Υποβολή.

Μετά την υποβολή θα σας εμφανιστεί μήνυμα επιτυχίας και ο χάρτης της Ευρώπης που μπορείτε να δείτε το σύνολο των αναφορών ανά χώρα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.

 

3. Μηχανισμός εντοπισμού υπηρεσιών υποστήριξηςΟ μηχανισμός εντοπισμού υπηρεσιών υποστήριξης (assistance services finder) σας βοηθά να βρίσκετε τις πιο σχετικές υπηρεσίες, σε επίπεδο ΕΕ ή σε εθνικό επίπεδο, που μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές. Αφού απαντήσετε σε μερικές βασικές ερωτήσεις το εργαλείο σας προτείνει την πιο κατάλληλη υπηρεσία για την παροχή βοήθειας.Ο τρόπος λειτουργίας του μηχανισμού εντοπισμού υπηρεσιών υποστήριξης είναι πολύ απλός. Απαντήστε στις βασικές ερωτήσεις και πατήστε το κουμπί «Εύρεση». Ανάλογα με τις απαντήσεις σας, ο μηχανισμός θα αναζητήσει το κατάλληλο εργαλείο για την παροχή βοήθειας εφόσον αυτό υπάρχει. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.

 

 

4. Παρατηρήσεις σχετικά με την ποιότηταΜπορείτε να αξιολογήσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να καταθέσετε τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την ποιότητά τους.Οι παρατηρήσεις σας θα βοηθήσουν στον εντοπισμό επαναλαμβανόμενων προβλημάτων και στην προσπάθεια επίλυσής τους. Δεν αποστέλλεται προσωπική απάντηση. 
Μην υποβάλετε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μέσω του παρόντος εντύπου.