Μηχανισμός εντοπισμού υπηρεσιών υποστήριξης

Ιστότοπος: Μάθε το gov.gr
Μάθημα: Ενιαία Ευρωπαϊκή Πύλη
Βιβλίο: Μηχανισμός εντοπισμού υπηρεσιών υποστήριξης
Εκτυπώθηκε από: Επισκέπτης (Guest user)
Ημερομηνία: Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023, 5:51 AM

1. Τι είναι

Ο μηχανισμός εντοπισμού υπηρεσιών υποστήριξης (assistance services finder) σας βοηθά να βρίσκετε τις πιο σχετικές υπηρεσίες, σε επίπεδο ΕΕ ή σε εθνικό επίπεδο, που μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές. Αφού απαντήσετε σε μερικές βασικές ερωτήσεις το εργαλείο σας προτείνει την πιο κατάλληλη υπηρεσία για την παροχή βοήθειας.
2. Πώς το βρίσκω

Αν κατά την πλοήγηση σας στην Ευρωπαϊκή Πύλη δεν βρείτε τις απαντήσεις στο θέμα που σας ενδιαφέρει μπορείτε αναζητήστε βοήθεια με το μηχανισμό υποστήριξης ως εξής

  1. Από τη σελίδα οποιουδήποτε θέματος που περιέχει η Ευρωπαϊκή Πύλη κυλήστε στο κάτω μέρος της σελίδας
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί «Ζητήστε βοήθεια και συμβουλές»
  3. Στο αναδυόμενο πλαίσιο θα εμφανιστεί ο σύνδεσμος «Περισσότερες υπηρεσίες παροχής βοήθειας»


Εναλλακτικά μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον μηχανισμό υποστήριξης μέσω του κεντρικού μενού της πύλης Your Europe επιλέγοντας «Επικοινωνία με τις υπηρεσίες βοήθειας».


3. Πως λειτουργεί

Ο τρόπος λειτουργίας του μηχανισμού εντοπισμού υπηρεσιών υποστήριξης είναι πολύ απλός. Απλά απαντήστε στις βασικές ερωτήσεις και πατήστε το κουμπί «Εύρεση». Ανάλογα με τις απαντήσεις σας ο μηχανισμός θα αναζητήσει το κατάλληλο εργαλείο για την παροχή βοήθειας εφόσον αυτό υπάρχει. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.