2. Αναμενόμενα oφέλη

Ενεργοποιήστε την άυλη συνταγογράφηση για να επωφεληθείτε εσείς και τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς σας.

Διαφάνεια και ασφάλεια
Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, κάθε φορά που θα λαμβάνετε μια συνταγή ή ένα παραπεμπτικό εξετάσεων θα αποστέλεται αυτόματα ειδοποίηση στο κινητό σας. Με αυτό τον τρόπο, αν κάποιος τρίτος εκδώσει ή εκτελέσει συνταγή ή αντίστοιχα παραπεμπτικό εξετάσεων στο όνομά σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, θα ενημερωθείτε άμεσα και αυτόματα.
Κατάργηση χαρτιού

Με την άυλη συνταγογράφηση καταργείται η έντυπη συνταγή και το παραπεμπτικό εξετάσεων και γίνεται ηλεκτρονική. Έτσι εξοικονομούμε χαρτί και αποφεύγουμε τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται από την απώλεια ή φθορά της έντυπης.

Ηλεκτρονικό αρχείο
Όλες οι συνταγές και τα παραπεμπτικά εξετάσεων που εκδίδουμε καταγράφονται ηλεκτρονικά, με μηνύματα στο κινητό (sms) ή/και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη τελευταία περίπτωση θα έχουμε ένα πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο με όλες τις λεπτομέρειες της συνταγής ή αντίστοιχα του παραπεμπτικού εξετάσεων.
Αποφυγή μετακινήσεων
Ειδικά για τους χρονίως πάσχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν συνταγές εξ αποστάσεως και παραπεμπτικά εξετάσεων μετά από επικοινωνία με το θεράποντα ιατρό. Έτσι θα αποφεύγονται οι άσκοπες αλλά και επίπονες σε πολλές περιπτώσεις μετακινήσεις.