3. Μενού χρήστη

Αφού συνδεθείτε ως πιστοποιημένοι χρήστες και καθ' όλη τη διάρκεια που παραμένετε συνδεδεμένοι, εμφανίζεται το εικονίδιο μενού χρήστη πάνω δεξιά στη σελίδα. Κάντε κλικ πάνω στο εικονίδιο για να εμφανίσετε το αναδυόμενο μενού το οποίο περιέχει τους παρακάτω συνδέσμους:

  1. Διαχείριση Ομάδας
  2. Διαχείριση Εργασιών
  3. Λίστα παρακολούθησης
  4. Συνεισφορές
  5. Αποσύνδεση

  

Διαχείριση εργασιών

Στη σελίδα διαχείρισης εργασιών και επιλέγοντας την καρτέλα «Οι διαδικασίες μου» μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις διαδικασίες που σας έχουν ανατεθεί.

 

Λίστα παρακολούθησης

Η δυνατότητα παρακολούθησης σελίδων επιτρέπει σε οποιονδήποτε συνδεδεμένο χρήστη να διατηρεί μια λίστα με σελίδες "παρακολούθησης" και να ενημερώνεται για πρόσφατες αλλαγές σε αυτές.

Συνήθως παρακολουθείτε διαδικασίες που σας έχουν αναθέσει ή συνεισφέρετε με κάποιο τρόπο. Στη Λίστα παρακολούθησης εμφανίζονται όλες οι διαδικασίες που έχετε προσθέσει στη λίστα.

 

Συνεισφορές

Ο έλεγχος των συνεισφορών σας είναι χρήσιμος για να ανανεώσετε τη μνήμη σας σχετικά με τις σελίδες στις οποίες έχετε εργαστεί (και για εύκολη πρόσβαση σε αυτές ξανά), αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μάθετε εάν έχουν γίνει μεταγενέστερες τροποποιήσεις.