Αποστολή αιτήματος

Για να χρησιμοποιήσετε το «ΖΕΥΣ», επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: helpdesk@zeus.grnet.gr. Το μήνυμά σας θα πρέπει να περιέχει τις εξής πληροφορίες:

  • Ονομασία Φορέα τον οποίο εκπροσωπείτε
  • Εκτίμηση πλήθους ψηφοφόρων
  • Εκτίμηση συχνότητας διενέργειας ψηφοφοριών
  • Στοιχεία διαχειριστή ψηφοφοριών (Ονοματεπώνυμο, Δ/νση e-mail)
  • Ημερομηνία διεξαγωγής ψηφοφορίας

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, εξετάζεται το αίτημα σας και υπολογίζεται το ενδεχόμενο κόστος για τη χρήση του συστήματος «ΖΕΥΣ». Στη συνέχεια, δημιουργείται λογαριασμός και αποστέλλονται τα στοιχεία εισόδου στον διαχειριστή. Ανάλογα με το είδος του φορέα και τη φύση της εκλογικής διαδικασίας, το Γραφείο Αρωγής Χρηστών θα σας ενημερώσει για τυχόν επιπλέον στοιχεία που θα χρειαστεί να αποστείλετε, καθώς και για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να γίνει η απόδοση λογαριασμού διαχειριστή.

Ο διαχειριστής της ψηφοφορίας συνδέεται στο σύστημα «ΖΕΥΣ» με τα στοιχεία εισόδου που έχει λάβει και είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και την προετοιμασία της ψηφοφορίας, την εποπτεία της ομαλής διεξαγωγής της και την εξαγωγή αποτελεσμάτων.

Δοκιμάστε το «ΖΕΥΣ»

Μπορείτε να δοκιμάσετε το «ΖΕΥΣ» για να γνωρίσετε τις δυνατότητες του δημιουργώντας ένα δοκιμαστικό λογαριασμό διαχειριστή. Στην αρχική σελίδα πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και πατήστε «Δημιουργία δοκιμαστικού λογαριασμού». Άμεσα θα σας αποσταλούν στο email σας τα στοιχεία του δοκιμαστικού σας λογαριασμού.


Σύνδεση στο «ΖΕΥΣ»

Για να συνδεθείτε στο «ΖΕΥΣ» μπορείτε να μεταβείτε στην αρχική σελίδα και να επιλέξετε «Είσοδος για χειριστές ψηφοφοριών».

Στη σελίδα σύνδεσης εισάγετε το όνομα χρήση και κωδικό που σας έχει αποδοθεί, είτε από το Γραφείο Αρωγής Χρηστών κατόπιν έγκρισης του αιτήματός σας (στην περίπτωση κανονικού λογαριασμού) είτε στο mail σας (στην περίπτωση δοκιμαστικού λογαριασμού).