Για να εξασκηθείτε στο Moodle γενικά αλλά και στα πλαίσια του μαθήματος, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τους δοκιμαστικούς ιστότοπους που έχει δημιουργήσει γιαυτό τον σκοπό ο οργανισμός Moodle. Ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε έναν λειτουργικό ιστότοπο Moodle, εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε άφοβα νέες λειτουργίες χωρίς τον κίνδυνο να προκαλέσετε πρόβλημα.

Mount Orange School (Προτεινόμενο)

Δοκιμάστε το Moodle στην πράξη σε ένα ιστότοπο που είναι γεμάτος με μαθήματα, δραστηριότητες και χρήστες. Μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα σύνδεσης και να συνδεθείτε με ένα από τα παρακάτω διαπιστευτήρια (όνομα χρήστη/κωδικό) ανάλογα με τον ρόλο που θέλετε να δοκιμάσετε το Moodle.

  • Μαθητής: student/moodle
  • Εκπαιδευτής: teacher/moodle

Moodle Sandbox

Αυτός ο ιστότοπος περιέχει μια κενή χωρίς μαθήματα εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του Moodle. Προτείνεται για διαχειριστές και δημιουργούς μαθημάτων που θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες λειτουργίες του Moodle.

Σημείωση: Κάθε δοκιμαστικός ιστότοπος επαναφέρεται ανά μία ώρα στην αρχική του κατάσταση. Προσέξτε ότι και άλλοι χρήστες μπορεί να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο την ίδια στιγμή με εσάς, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να συμβαίνουν απροσδόκητες δυσλειτουργίες. Οι λογαριασμοί που συνδέεστε είναι κοινόχρηστοι και ότι δεδομένα καταχωρίσετε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας θα είναι ορατά και στους άλλους χρήστες.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023, 9:42 PM