Δ. Ιστορικό και Άλλες Ενέργειες

2. Διαγραφή Ανάλυσης

Μπορείτε να διαγράψετε μια ανάλυση μόνον όταν αυτή βρίσκεται σε κατάσταση "Συντάσσεται".

Για να διαγράψετε μια ανάλυση θα πρεπει πρώτα να την ανοίξετε. Βρείτε την ανάλυση που θέλετε να διαγράψετε απο το Ιστορικό και κάντε "κλικ" να την ανοίξετε.


Στο πάνω μέρος της Αρχικής Σελίδας της ανάλυσης πατήστε το εικονίδιο  και στη συνέχεια επιβεβαιώστε πατώντας ΟΚ.

Η διαγραφή είναι οριστική και δεν μπορείτε να επαναφέρετε την ανάλυση.